Informasjonskapsler

Informasjonskapsler og andre sporingsteknologier

Vi kan bruke informasjonskapsler, tagger og lignende teknologier for automatisk å samle inn informasjon om tjenestene våre. Disse sporingsteknologiene lar våre teknologipartnere samle inn informasjon, inkludert datamaskinens IP-adresse, mobilenhetsidentifikator, typen nettleser du bruker, operativsystem, henvisnings-URL-er, dato-/tidsstempler, viste sider og enkle nøkkelord-tagger. Informasjonskapsler eller etiketter er kodebiter som lar våre teknologipartnere samle inn informasjon, inkludert datamaskinens IP-adresse, identifikator for mobilenheter, typen nettleser du bruker, operativsystem, henvisnings-URLer, dato-/tidsstempler, sider vist og enkle søkeordkoder. Vi bruker også nettpiksler for å analysere bruksmønstre på nettstedet vårt.

Informasjonskapsler. Informasjonskapslene er små nettfiler som et nettsted eller dets leverandør overfører til enhetens harddisk gjennom nettleseren din, som gjør at nettstedets eller leverandørens system kan gjenkjenne nettleseren din og huske viss informasjon.

Generelt bruker vi første- og tredjeparts informasjonskapsler til følgende formål: for å få tjenestene våre til å fungere ordentlig; å gi en sikker nettleseropplevelse under din bruk av tjenestene våre; å samle inn passiv informasjon om din bruk av våre tjenester; for å måle hvordan du samhandler med våre markedsføringskampanjer; for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre; og for å huske dine preferanser for enkelhets skyld.

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler på våre tjenester:
Strengt nødvendige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er viktige fordi de lar deg bruke tjenestene våre. For eksempel lar strengt nødvendige informasjonskapsler deg få tilgang til sikre områder på våre tjenester. Uten disse informasjonskapslene kan enkelte tjenester ikke tilbys. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon om deg for markedsføringsformål. Denne kategorien av informasjonskapsler er avgjørende for at tjenestene våre skal fungere, og de kan ikke deaktiveres.

Funksjonelle informasjonskapsler. Vi bruker funksjonelle informasjonskapsler for å huske dine valg, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre for å gi deg forbedrede funksjoner og personlig tilpasset innhold. Disse informasjonskapslene kan for eksempel brukes til å huske navnet ditt eller preferanser på våre tjenester. Vi bruker ikke funksjonelle informasjonskapsler for å målrette deg mot online markedsføring. Selv om disse informasjonskapslene kan deaktiveres, kan dette føre til mindre funksjonalitet under din bruk av tjenestene våre.

Ytelses- eller analytiske informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene samler inn passiv informasjon om hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsider du besøker og lenker du klikker på. Vi bruker informasjonen som samles inn av slike informasjonskapsler for å forbedre og optimalisere tjenestene våre. Vi bruker ikke disse informasjonskapslene for å målrette deg mot online markedsføring. Du kan deaktivere disse informasjonskapslene.

Informasjonskapsler for annonsering eller målretting. Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamemeldinger mer relevante for deg. De utfører funksjoner som å forhindre at den samme annonsen stadig vises igjen, sørge for at annonser vises riktig for annonsører, og i noen tilfeller velge annonser som er basert på interessene dine. Våre tredjeparts annonsepartnere kan bruke disse informasjonskapslene til å bygge en profil av interessene dine og levere relevant annonsering på andre nettsteder. Du kan deaktivere bruken av disse informasjonskapslene som angitt nedenfor.

Andre sporingsteknologier. For å se hvor vellykket markedsføringskampanjene våre eller andre nettstedsmål gir resultater, bruker vi noen ganger konverteringspiksler, som sender ut en kort kodelinje for å fortelle oss når du har klikket på en bestemt knapp eller kommet til en bestemt side (f.eks. en takkeside når du har fullført prosedyren for å abonnere på en av våre tjenester eller har fylt ut et av våre skjemaer). Vi bruker også nettpiksler for å analysere bruksmønstre på nettstedet vårt. Bruken av en piksel lar Halara registrere at en bestemt enhet, nettleser eller applikasjon har besøkt en bestemt nettside.

Dine valg. Nettleseren din kan gi deg muligheten til å nekte noen eller alle nettleserinformasjonskapsler. Du kan også fjerne informasjonskapsler fra nettleseren din. Du kan bruke dine preferanser i forhold til informasjonskapsler som serveres på våre sider ved å følge trinnene som er skissert nedenfor.

Førsteparts informasjonskapsler. Du kan bruke nettleseren du ser på dette nettstedet med for å aktivere, deaktivere eller slette informasjonskapsler. For å gjøre dette, følg instruksjonene gitt av nettleseren din (vanligvis plassert i innstillingene "Hjelp", "Verktøy" eller "Rediger"). Vær oppmerksom på at hvis du stiller inn nettleseren din til å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til sikre områder på nettstedet. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende at andre deler av tjenestene ikke fungerer som de skal. Du finner mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler i nettleseren på http://www.allaboutcookies.org.

Mobilannonsering: 

Hvis du ikke befinner deg i de europeiske landene, kan du velge bort mobilannonseringsidentifikatorene dine for visse typer annonsering ved å gå til innstillingene på mobilenheten og følge instruksjonene. Hvis du velger bort det, vil vi fjerne alle data om deg og vil ikke samle inn ytterligere data. Den tilfeldige ID-en som tidligere ble tildelt deg, vil bli fjernet. Derfor, hvis du på et senere tidspunkt bestemmer deg for å melde deg på, vil vi ikke kunne fortsette å spore deg ved å bruke den tidligere ID-en, og du vil for alle praktiske formål være en ny bruker. Hvis du befinner deg i de europeiske landene, vil informasjonskapselbanneret på nettstedet vårt gi deg muligheten til å samtykke til å bruke identifikatorene for mobilannonsering for visse typer annonser ved å gå til innstillingene på mobilenheten.

Tredjeparts informasjonskapsler. Hvis du ikke befinner deg i de europeiske landene, kan du velge bort tredjeparts annonsenettverk og lignende enheter som bruker annonseringsinformasjonskapsler ved å gå til http://www.aboutads.info/choices. Når du klikker på koblingen, kan du velge å velge bort slik annonsering fra alle deltakende reklameselskaper eller bare annonsering levert av spesifikke annonseringsenheter. For mer informasjon om tredjeparts annonsenettverk og lignende enheter som bruker disse teknologiene, se http://www.aboutads.info/consumers. Hvis du ikke befinner deg i de europeiske landene, vil informasjonskapselbanneret på nettstedet vårt gi deg muligheten til å samtykke til å ha tredjeparts reklameinformasjonskapsler.

Vi kontrollerer ikke tredjeparters innsamling eller bruk av informasjonen din for å tjene interessebasert annonsering. Imidlertid kan disse tredjepartene gi deg måter å velge å ikke ha informasjonen din samlet inn eller brukt på denne måten. I tillegg tilbyr de fleste nettlesere hjelpesider knyttet til å angi innstillinger for informasjonskapsler. Mer informasjon kan bli funnet for følgende nettlesere her:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari (skrivebord)

Safari (mobil)

Android-nettleser

Opera mobil

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av nettstedet vårt. For tiden bruker vi Google Analytics. Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google LLC ("Google") som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at dataene deres samles inn og brukes av Google Analytics, tilgjengelig på: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Hvis du befinner deg i de europeiske landene, og Google Analytics er strukturert for å samle inn personlig informasjon, vil informasjonskapselbanneret på nettstedet vårt gi deg muligheten til å samtykke til Google Analytics.

Behavioural Remarketing.

Vi bruker også remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte nettstedet eller tjenestene våre. Vi og/eller våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på dine tidligere besøk på tjenesten vår. Vi bruker Google Ads til disse formålene. Google Ads remarketingtjeneste leveres av Google. Du kan velge bort dette ved å gå til siden for Google Ads-innstillinger: http://www.google.com/settings/ads. Hvis du befinner deg i de europeiske landene, og Google Ads er strukturert for å samle inn personlig informasjon, vil informasjonskapselbanneret på nettstedet vårt gi deg muligheten til å samtykke til Google Ads.

Andre sporingsteknologier. 

Vi kan også bruke sporingsteknologier for å samle inn "clickstream"-data, for eksempel domenenavnet til tjenesten som gir deg Internett-tilgang, enhetstype, IP-adresse som brukes til å koble datamaskinen til Internett, nettlesertype og -versjon, operativsystem og plattform, gjennomsnittlig tid brukt på nettstedet vårt, nettsider som er sett, innhold søkt etter, tilgangstider og annen relevant statistikk, og tilordne unike identifikatorer til enheten eller annen legitimasjon du bruker for å få tilgang til nettstedet for de samme formålene. Sidene på nettstedet vårt og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikseltagger og enkeltpiksel gifs) som tillater oss for eksempel å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til bestemt nettstedinnhold og verifisering av system- og serverintegritet). Sidene på nettstedet vårt kan også bruke Java-skript, som er kodebiter innebygd i ulike deler av nettsteder og applikasjoner som forenkler en rekke operasjoner, inkludert akselerering av oppdateringshastigheten til visse funksjoner eller overvåking av bruk av ulike elektroniske komponenter; enhetstagger, som er HTTP-kodemekanismer som lar deler av nettsteder lagres eller "bufres" i nettleseren din for å akselerere nettstedets ytelse; og HTML5 lokal lagring, som gjør at data fra nettsteder kan lagres eller "bufres" i nettleseren din for å lagre og hente data på HTML5-sider når nettstedet besøkes på nytt.

Ikke spor. 

Noen nettlesere, som Internet Explorer, Firefox og Safari, inkluderer muligheten til å overføre "Do Not Track"- eller "DNT"-signaler. Siden enhetlige standarder for "DNT"-signaler ikke er vedtatt, behandler eller svarer ikke nettstedet vårt for øyeblikket på "DNT"-signaler.

Stedsinformasjon. 

Du kan kanskje justere innstillingene til enheten din slik at informasjon om din fysiske plassering ikke sendes til oss eller tredjeparter ved å (a) deaktivere plasseringstjenester i enhetsinnstillingene; eller (b) nekte visse nettsteder eller mobilapplikasjoner tillatelse til å få tilgang til posisjonsinformasjon ved å endre de relevante preferansene og tillatelsene i din mobile enhet eller nettleserinnstillinger. Vær oppmerksom på at posisjonen din kan være avledet fra WiFi, Bluetooth og andre enhetsinnstillinger. Se enhetsinnstillingene for mer informasjon.

For å gi deg våre tjenester.

Vi vil bruke din personlige informasjon til å gi informasjon eller utføre tjenester som du ber om, inkludert å administrere forespørselen din som en registrert bruker av nettstedet vårt. Hvis den aktuelle informasjonen skal gis eller tjenesten skal utføres av en tredjepart, vil vi avsløre den gjeldende informasjonen til tredjeparten som gir informasjonen eller utfører gjeldende tjenester. Alle tredjeparter som vi samarbeider med er kontraktsmessig forpliktet til å beskytte informasjonen din slik det er avslørt i denne personvernerklæringen.

For internt bruk. 

Vi bruker personopplysningene dine med det formål å fremme vår virksomhet, inkludert å forbedre nettstedets innhold og funksjonalitet ved å analysere hvor, på hvilke typer enheter og hvordan nettstedet vårt brukes, hvor mange besøkende vi mottar, og hvor de klikker seg videre til nettstedet. fra. Vi bruker den også for å huske deg i tilfelle du besøker nettstedet vårt på nytt, slik at vi vet om du allerede har blitt servert med undersøkelser, eller (hvor innholdet på nettstedet er under testing) hvilken versjon av innholdet du ble servert.

For å gi deg tjenesterelatert kommunikasjon. 

Vi vil sende deg administrativ eller kontorelatert informasjon for å holde deg oppdatert om kontoen din og tjenestene. Slik kommunikasjon kan omfatte informasjon om oppdateringer av personvernerklæringen, bekreftelser på kontohandlinger eller transaksjoner, sikkerhetsoppdateringer eller tips eller annen relevant transaksjonsrelatert informasjon. Vi behandler din kontaktinformasjon for å sende deg slik kommunikasjon. Tjenesterelatert kommunikasjon er ikke salgsfremmende. Du kan ikke melde deg av slik kommunikasjon, ellers kan du gå glipp av viktige utviklinger knyttet til kontoen din eller tjenestene.

For å gi kundestøtte eller svare deg. 

Vi samler inn all informasjon du gir oss når du kontakter oss. Uten din personlige informasjon kan vi ikke svare deg eller sikre at du fortsatt bruker og nyter tjenestene.

For å sikre sikkerheten til tjenestene. 

Vi bryr oss om å holde deg trygg og trygg mens du bruker tjenestene våre. For å holde deg trygg krever vi at vi behandler din personlige informasjon, slik som enhetsinformasjon, aktivitetsinformasjon og annen relevant informasjon. Vi bruker slik informasjon for å bekjempe spam, skadelig programvare, ondsinnede aktiviteter eller sikkerhetsrisikoer; forbedre og håndheve sikkerhetstiltakene våre; og for å overvåke og bekrefte identiteten din slik at uautoriserte brukere ikke får tilgang til informasjonen din. Vi kan ikke sikre sikkerheten til tjenestene våre hvis vi ikke behandler personopplysningene dine for sikkerhetsformål.

For å håndheve overholdelse av våre vilkår og avtaler eller retningslinjer. 

Når du får tilgang til eller bruker våre tjenester, er du bundet til våre Vilkår og tjenester. For å sikre at du overholder dem, behandler vi personopplysningene dine ved aktivt å overvåke, undersøke, forhindre og redusere alle påståtte eller faktiske forbudte, ulovlige eller ulovlige aktiviteter på våre tjenester. I henhold til gjeldende lov kan vi også behandle dine personopplysninger for å: undersøke, forhindre eller redusere brudd på våre interne vilkår, avtaler eller retningslinjer og håndheve våre avtaler med tredjeparter og forretningspartnere.

For å opprettholde overholdelse av lover og forskrifter. 

Tjenestene våre er underlagt visse lover og forskrifter som kan kreve at vi behandler dine personopplysninger. For eksempel behandler vi dine personopplysninger for å betale våre skatter, for å oppfylle våre forretningsforpliktelser, sikre overholdelse av ansettelses- og rekrutteringslover eller som nødvendig for å håndtere risiko som kreves i henhold til gjeldende lov. Uten å behandle dine personopplysninger for slike formål, kan vi ikke utføre tjenestene i samsvar med våre juridiske og forskriftsmessige krav.
Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak utformet for å beskytte og forhindre misbruk av din personlige informasjon. Våre sikkerhetstiltak inkluderer bransjestandard fysiske, tekniske og administrative tiltak for å forhindre uautorisert tilgang til eller avsløring av informasjonen din, for å opprettholde datanøyaktighet, for å sikre riktig bruk av informasjon og på annen måte beskytte din personlige informasjon. Vi begrenser tilgangen til din ikke-offentlige personlige informasjon til de ansatte og tredjeparter som trenger slik informasjon for å tilby produkter eller tjenester.

Vær oppmerksom på at beskyttelse av din personlige informasjon også er ditt ansvar. Vi ber deg om å være ansvarlig for å beskytte passordet ditt, hemmelige spørsmål og svar og annen autentiseringsinformasjon du bruker for å få tilgang til tjenestene våre.

Hvis du føler at sikkerheten til kontoen din eller personlige data har blitt kompromittert, vennligst kontakt oss umiddelbart på følgende e-postadresse info@zioccie.com. Vær oppmerksom på at, til tross for vår beste innsats, er ingen sikkerhetssystemer ugjennomtrengelig. I tilfelle et sikkerhetsbrudd, vil vi umiddelbart varsle deg og de riktige myndighetene hvis det kreves av loven.

Dine rettigheter

Vi tar rimelige skritt for å sikre at din personlige informasjon er nøyaktig, fullstendig og oppdatert. Du har rett til å få tilgang til, korrigere eller slette personopplysningene vi samler inn, med visse unntak. For å beskytte personvernet og sikkerheten til din personlige informasjon, kan vi be om data fra deg for å gjøre det mulig for oss å bekrefte din identitet og rett til å få tilgang til slike data, samt å søke etter og gi deg personopplysningene vi oppbevarer. Det er tilfeller der gjeldende lover eller regulatoriske krav tillater eller krever at vi nekter å oppgi eller slette noen av eller all personopplysningene vi har. Du kan Kontakt oss å utøve dine rettigheter.

Bevaring

Vi vil bare beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Hvis du sender oss korrespondanse, inkludert e-post, beholder vi slik informasjon elektronisk i registrene til kontoen din. Vi vil også oppbevare kundeservicekorrespondanse og annen korrespondanse fra Halara elektronisk til deg. Vi beholder disse registreringene for å måle og forbedre kundeservicen vår og for å undersøke potensiell svindel og brudd. Vi kan over tid slette disse postene som tillatt i henhold til loven.

Halara vil også beholde bruksdata for nettstedet og tjenester for interne analyseformål. Bruksdata blir vanligvis oppbevart i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

Tredjeparts nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til tredjepartssider. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for disse tredjepartssidene. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen til andre nettsteder du besøker, da vi ikke er ansvarlige for personvernpraksisen til disse nettstedene.

Barn

Tjenestene våre er ikke rettet mot, og vi samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn under 16 år. Hvis du er under 16 år, vennligst ikke prøv å fylle ut skjemaene våre eller send noen personlig informasjon om deg selv til oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at et barn under 16 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi ta skritt for å slette slik informasjon fra filene våre.

Merknad for innbyggere i California

Denne delen gjelder bare for innbyggere i California. I henhold til California Consumer Privacy Act av 2018, som endret ("CCPA"), nedenfor er et sammendrag for de siste tolv (12) månedene av kategoriene for personopplysninger, som identifisert og definert av CCPA (se California Civil Code seksjon 1798.140 (o)), som vi samler inn, årsaken til at vi samler inn personopplysningene, hvor vi innhenter personopplysningene, og tredjepartene som vi kan dele personopplysningene.

Vi samler vanligvis inn følgende kategorier av personlig informasjon når du bruker tjenestene våre:

1. Identifikatorer som navn, adresse, unik personlig identifikator, e-post, telefonnummer, enhetens IP-adresse, programvare og identifikasjonsnumre knyttet til enhetene dine;

2. Kommersiell informasjon som registreringer av produkter eller tjenester kjøpt, innhentet eller vurdert av deg;

3. Internett eller annen elektronisk informasjon om din nettleserhistorikk, søkehistorikk, nettsiden du besøkte før du kom til nettstedet vårt, besøkslengde og antall sidevisninger, klikkstrømdata, lokale preferanser, mobiloperatøren din, dato- og tidsstempler assosiert med transaksjoner og systemkonfigurasjonsinformasjon;

4. Din geografiske plassering, i den grad du har konfigurert enheten til å tillate oss å samle inn slik informasjon;

5.Lydopptak av stemmen din i den grad du ringer oss, som tillatt i henhold til gjeldende lov; 

6. Konklusjoner om dine preferanser, egenskaper, oppførsel og holdninger.

Vi samler generelt ikke inn beskyttede klassifikasjoner om brukerne våre, biometrisk informasjon, faglig eller arbeidsrelatert informasjon, eller utdanningsrelatert informasjon. For mer informasjon om personopplysningene vi samler inn og hvordan vi samler inn dem, se avsnitt 1 og 2 ovenfor.

Vi samler inn personopplysningene dine for forretningsformålene beskrevet i avsnitt 3. CCPA definerer et "forretningsformål" som bruk av personopplysninger til virksomhetens operasjonelle formål, eller andre varslede formål, forutsatt at bruken av personopplysninger er rimelig nødvendig og forholdsmessig for å oppnå det operasjonelle formålet som personopplysningene ble samlet inn for eller en annen operasjonelle formål som er forenlig med konteksten personopplysningene ble samlet inn i.

Kategoriene av tredjeparter som vi kan dele din personlige informasjon med, er oppført ovenfor i avsnitt 4 ovenfor.

Hvis du er bosatt i California, har du rettigheter i forhold til din personlige informasjon; dine rettigheter er imidlertid underlagt visse unntak. For eksempel kan ikke Halara avsløre spesifikke deler av personlig informasjon hvis avsløringen vil skape en betydelig, artikulerbar og urimelig risiko for sikkerheten til personopplysningene, kontoen din hos oss eller sikkerheten til nettverkssystemene våre. For å hevde din rett til å vite eller din rett til å slette dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss på e-post på info@zioccie.com. For å bekrefte identiteten din kan vi be deg om å bekrefte personopplysninger vi allerede har registrert for deg. Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din basert på informasjonen vi har registrert, kan vi be om tilleggsinformasjon fra deg, som vi kun vil bruke til å bekrefte identiteten din, og for sikkerhets- eller svindelforebyggingsformål.

Rett mot diskriminering. Du har rett til ikke å bli diskriminert for å utøve noen av rettighetene beskrevet i denne delen. Vi vil ikke diskriminere deg for å utøve din rett til å vite, slette eller velge bort salg.

Rett til å vite. Du har rett til å be skriftlig om: (i) en liste over kategoriene av personopplysninger, som navn, adresse, e-postadresse, som en virksomhet har gitt tredjeparter i løpet av det umiddelbart foregående kalenderåret for tredjeparters direkte markedsføringsformål, og (ii) navn og adresser til alle slike tredjeparter. I tillegg har du rett til å be om: (i) kategoriene av personopplysninger vi har samlet inn om deg, (ii) kategoriene av kilder som personopplysninger samles inn fra, (iii) det forretningsmessige eller kommersielle formålet med informasjonsinnsamlingen , (iv) kategoriene av tredjeparter som vi har delt personlig informasjon med, og (v) de spesifikke delene av personlig informasjon vi har om en enkeltperson. Du har rett til å be om en kopi av de spesifikke personopplysningene vi har samlet inn om deg i løpet av 12 måneder før forespørselen din.

Rett til å slette. Du har rett til å be oss om å slette all personlig informasjon vi har samlet inn fra deg eller vedlikeholder om deg, med visse unntak.

Rett til å velge bort salg. Du har rett til å velge bort personopplysningene dine. Vi selger ikke din personlige informasjon. CCPA definerer bredt "personlig informasjon" og "salg", slik at deling av identifikatorer knyttet til deg for en fordel kan betraktes som et salg. Du har rett til å vite kategoriene av personlig informasjon som vi solgte om deg og kategoriene av tredjeparter som vi delte slik informasjon med.

I tillegg tillater California Civil Code Section 1798.83 kunder av Halara som er bosatt i California å be om viss informasjon angående vår utlevering av personlig informasjon til tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål. I forespørselen din, vennligst spesifiser at du vil ha en "California Shine the Light Notice." Det kan ta 30 dager før du får svar. For å gjøre forespørselen, vennligst kontakt oss på e-post på info@zioccie.com.

Merknad til innbyggere i Nevada

Hvis du er bosatt i Nevada og har gitt oss personlig identifiserende informasjon, kan du velge bort deling av informasjonen din med tredjeparter hvis du sender inn en forespørsel om avmelding til følgende e-postadresse: info@zioccie.com. Vær oppmerksom på at vi ikke selger noen av dine personlige opplysninger for profitt, vi deler noe informasjon med avtalte tredjeparter for å kunne tilby bedre tjenester og annonsering til deg. Vennligst tillat 60 dager for å fullføre en slik forespørsel.

Merknad til enkeltpersoner i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, Storbritannia og Sveits

Denne delen gjelder kun for enkeltpersoner som bruker eller har tilgang til tjenesten vår mens de befinner seg i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, Storbritannia eller Sveits (samlet kalt "Europeiske landene") på tidspunktet for datainnsamlingen. I henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) omtales personopplysninger som personopplysninger. For klarhetens skyld gjelder referanser til personopplysninger i denne policyen personopplysninger i GDPRs forstand.

Vi kan be deg om å identifisere hvilket land du befinner deg i når du bruker eller får tilgang til noen av tjenestene, eller vi kan stole på din IP-adresse for å identifisere hvilket land du befinner deg i. Når vi stoler på IP-adressen din, kan vi ikke bruke vilkårene i denne delen til personer som maskerer eller på annen måte skjuler sin plasseringsinformasjon for oss for ikke å vises i europeiske land. Hvis noen vilkår i denne delen er i konflikt med andre vilkår i denne policyen, skal vilkårene i denne delen gjelde for enkeltpersoner i et europeisk land.

Vårt forhold til deg. Din personlige informasjon samles inn og behandles av HK DFS Limited, Incorporated i Hong Kong, som driver nettstedet og salg av sportsmerkeprodukter. Med andre ord, HK DFS Limited er kontrolløren av dataene. Dette betyr at vi er ansvarlige for å behandle og beskytte dine personopplysninger.

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysningene dine. Vi stoler på følgende juridiske grunnlag under GDPR når vi behandler personopplysningene dine.
Vårt juridiske grunnlag for å behandle personopplysninger for de følgende delene av denne personvernerklæringen er ditt samtykke.
• Del 2 I forhold til mobilannonsering og tredjeparts annonsering og analyseinformasjonskapsler, som samler inn din personlige informasjon, som beskrevet i den delen.
• Del 4(D) Tredjepartsannonsører
• Seksjon 4(F) Samtykke

Vårt juridiske grunnlag for å behandle personopplysninger for de følgende delene av denne personvernerklæringen er å tilby våre tjenester til deg. Vår behandling er basert på våre kontraktsforpliktelser eller å ta skritt på forespørsel fra den enkelte før avtaleinngåelse.
• Avsnitt 3(A) For å gi deg våre tjenester
• Avsnitt 3(C) For å gi deg tjenesterelatert kommunikasjon
• Del 3(D) For å gi kundestøtte eller svare deg
• Seksjon 4(A) i vår bedriftsorganisasjon
• Tredjeparter i avsnitt 4(B).
• Avsnitt 4(E) Sammerkede tjenester eller funksjoner

Vårt juridiske grunnlag for å behandle personopplysninger for de følgende delene av denne personvernerklæringen er vår legitime interesse for å bedre forstå deg, opprettholde og forbedre nøyaktigheten til informasjonen vi lagrer om deg, og for å bedre fremme eller optimalisere tjenestene våre.
• Seksjon 3(B) For internt bruk

Vårt juridiske grunnlag for å behandle personopplysninger for de følgende delene av denne personvernerklæringen er å overholde våre juridiske forpliktelser, eller din vitale interesse.
• Del 3(E) For å sikre sikkerheten til tjenestene
• Del 3(F) For å håndheve overholdelse av våre vilkår og avtaler eller retningslinjer
• Avsnitt 3(G) For å opprettholde overholdelse av lover og forskrifter
• Avsnitt 4(C) For å opprettholde overholdelse av lover og forskrifter

Markedsføring.

Vi vil bare kontakte deg hvis du befinner deg i et europeisk land via elektroniske midler (inkludert e-post eller SMS) basert på våre legitime interesser, som tillatt av gjeldende lov eller ditt samtykke. Hvis du ikke ønsker at vi skal bruke din personlige informasjon på denne måten, vennligst kontakt oss på info@zioccie.com. Du kan motsette deg direkte markedsføring når som helst og gratis.

Individuelle rettigheter.

Vi gir deg rettighetene beskrevet nedenfor når du bruker tjenestene våre. Vi kan begrense dine individuelle rettighetsforespørsler: (a) der nektelse av tilgang er påkrevd eller autorisert ved lov; (b) når det å gi tilgang vil ha en negativ innvirkning på andres personvern; (c) for å beskytte våre rettigheter og eiendommer; eller (d) der forespørselen er useriøs eller urealistisk. Hvis du ønsker å utøve rettighetene dine i henhold til gjeldende lov, vennligst kontakt oss på info@zioccie.com.

Du kan be om tilgang eller sletting av din personlige informasjon, med visse unntak.

Du kan rette eller oppdatere dine personopplysninger, protestere mot behandling av dine personopplysninger, be oss om å begrense behandlingen av dine personopplysninger eller be om portabilitet av dine personopplysninger.

Hvis vi har samlet inn og behandlet personopplysningene dine med ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Å trekke tilbake samtykket ditt vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen vi utførte før tilbaketrekkingen din, og det vil heller ikke påvirke behandlingen av dine personopplysninger utført i avhengighet av.

annet lovlig behandlingsgrunnlag enn samtykke.

Du har rett til å klage til en datatilsynsmyndighet om vår innsamling og bruk av dine personopplysninger.

Hvis du mener at vi har krenket eller krenket personvernrettighetene dine, vennligst kontakt oss på info@zioccie.com. slik at vi kan løse tvisten din direkte.

Overføring av din personlige informasjon. Når du får tilgang til eller bruker tjenestene våre, kan personopplysningene dine bli behandlet eller overført utenfor EØS, inkludert til USA, Kina. Slike land eller jurisdiksjoner kan ha databeskyttelseslover som er mindre beskyttende enn lovene i jurisdiksjonen der du bor. For disse overføringene er vi avhengige av passende sikkerhetstiltak som tillatt i henhold til GDPR, slik som standard kontraktuelle klausuler, og/eller vi overfører personopplysningene i henhold til artikkel 49 (1) (b) GDPR for å tilby tjenestene våre i henhold til vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke ønsker at informasjonen din overføres til, behandles eller vedlikeholdes utenfor landet eller jurisdiksjonen der du befinner deg, bør du umiddelbart slutte å få tilgang til eller bruke tjenestene. For ytterligere detaljer om disse overføringene og sikkerhetstiltakene vi bruker for å forenkle slike overføringer, kontakt oss på info@zioccie.com.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående informasjon i denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Estimate Shipping
Add A Coupon

Estimate Shipping

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page